/ Tilldela aktivitet / Deltagare

Tilldela aktivitet

Funktionen Tilldela aktivitet är bra att använda när du vill att deltagarna ska ange ett första- och andrahandsval (eller fler) på aktiviteter. I denna modul kan du hantera och tilldela aktiviteter utifrån vad deltagarna önskat.

Det bygger på att du först i registreringen lägger in frågor för att samla in önskemålen, det kan t ex se ut som på bilden nedan:

Sedan måste du även skapa de aktiviteter som ska gå att välja i registreringen:

När detta är gjort och det börjar komma in registreringar så kan du gå in på Deltagare > Tilldela aktivitet. Där kan du filtrera på de olika frågorna du skapat:

Vill du sedan tilldela en aktivitet på dessa personer så väljer du i den nedre rullgardinen vilken aktivitet som ska tilldelas och kryssar i deltagaren/deltagarna och klickar på "Spara".

Då läggs den aktiviteten på deltagarnas order:

Last updated: 2018-03-12 14:44:19 http://helpcenter.delegia.com/Home/Index/599