/ Kompl. registrering / Deltagare

Kompl. registrering

Delegia har stöd för att både importera registreringar och sedan göra kompletterande importer, om man t ex vill lägga på en aktivitet på alla deltagare, eller lägga till en titel för alla som ska finnas på namnbricka etc. Man kan uppdatera/komplettera ordrarna hur många gånger man vill. Genom att skapa ett exceldokument som likt en vanlig import (se Importera registering) så kan du fylla i ny information på de registrerade personerna.

Den röda tråden i denna kompletterande import är det s k RegisteredId. Varje deltagare på ett projekt har ett sådant id. Det är detta du anger i importfiler så att systemet ska förstå vilken deltagare du menar, som du vill uppdatera.

OBS, extremt viktigt är att kolumnen med RegisteredId inte börjar med R_

För att göra en kompletterande import:

1.Öppna ett excelark

2. Lägg till de kolumner som ni vill komplettera på deltagarna i projektet. Det går att lägga till saker och ändra värde på saker på deltagarna.

3. Den röda tråden i denna kompletterande import är det s k RegisteredId. Varje deltagare på ett projekt har ett sådant unikt id. Det är detta man anger i importfiler så att systemet ska förstå vilket deltagare man menar, som man vill uppdatera.

4. Det går att förändra personfält och företagsfält som börjar med Attendee.Person... och Attendee.Company...Attendee.RegistrationType. Frågor och seminarier fungerar som vanliga importen. Du kan välja i importen om du vill att tomt fält ska skrivas eller ignoreras. Om en fråga eller seminarier ska skrivas över. Eller tas bort om cellen är tom.

Last updated: 2019-04-18 10:19:29 http://helpcenter.delegia.com/Home/Index/478