/ Delegia Mobile / MobileMenu

MobileMenu

För att kunna få upp Delegia Mobile måste först en menu av typen Mobilmeny skapas för projektet i Delegia Meeting System.
När detta är gjort kan man nå webbplatsen via adressen http://m2.delegia.com/projektnummer, ex:
http://m2.delegia.com/1111

Det som kan läggas in idag är (URL-beskrivning):

1. PageId CMS-sidor från Delegia Meeting System.
2. Ticket Biljett/QR-kod för inloggad person. (inloggning krävs)
3. Twitter Lista över senaste Twitterinläggen med en viss hash. (hash krävs)
5. Seminars Lista och detaljvyer på seminarier.
6. Visitors Lista och detaljvyer på registrerade personer.
7. Exhibitors Lista och detaljvyer på utställare.
8. Messages Tillåter personer att skicka och ta emot meddelanden. (inloggning krävs)
9. GoogleMaps Kartfunktion
10. Order Visar den inloggade personens order. (inloggning krävs)
11. Seating Visar personernas plats i en bordsplacering. (inloggning krävs)
12. Meetings Lista över personens personliga möten. (inloggning krävs)

På samtliga sidor kan man bestämma den ikon som skall visas, antingen via ikon-rullgardinen, eller i frågesträngen ”IconClass=”, till exempel: Exhibitors?IconClass=exhibitors. På samtliga sidor som kräver inloggning (Ticket, Order, Network och Messages) visas en inloggningssida om man inte är inloggad som registrerad användare i aktuellt projekt.

Last updated: 2018-04-17 14:29:56 http://helpcenter.delegia.com/Home/Index/357