/ Filarkiv / Innehållshantering

Filarkiv

Projektets filarkiv hanterar alla filer som du laddar upp i projektet och som kan användas genom att infogas i texter på alla ställen eller länkas till.

Filarkivet hittar du under Innehållshantering / Filarkiv

Filarkiv - Ladda upp fil

För att ladda upp en fil klicka på Välj filer att ladda upp... och välj en fil från din hårddisk. För att välja flera filer, markera fler filer. När du är klar, klickar du Spara. Filerna kommer då att placeras i arkivet, som visas till höger.
 I arkivet visas filnamn, filens storlek samt vilket datum den är skapad.
För att ta bort en fil från filarkivet kryssa i på symbolen för borttagning och klicka på Spara.

OBS! För att kunna ladda upp en fil så måste dess filändelse finnas i projektinställningen "UploadFileType" (exempelvis 'pdf'). Så om du inte kan ladda upp en fil kontrollera denna inställning först. Läs om projektinställningar på denna sida.

Last updated: 2018-10-12 13:31:19 http://helpcenter.delegia.com/Home/Index/313