/ Deltagare / Antagning

Antagning

På Deltagare > Antagning kan du kopiera deltagare, flytta deltagare, byta status på deltagare och anta deltagare.

Gå in under Deltagare / Antagning

I rullistan kan du välja den aktivitet du vill påverka. Här har vi valt aktivitet "Lördag 6 februari". Vi trycker sedan på raden som heter "40 Bekräftad" som innehåller 32 personer. Statusen bekräftad är den status man som deltagare får om man går igenom hela registreringen.

När du tryckt på raden kommer alla deltagare som är bekräftade upp i listan nedtill. Här har du nu möjlighet att kopiera/flytta deltagare och även ändra deras status om de tex har avanmält sig.

För att flytta personer kryssar du i rutan "flytta" till höger om deltagarens namn och väljer sedan i rulllistorna vart deltagarna ska flyttas/kopieras eller vilken ny status de ska få. För att genomföra ändringarna trycker du på knappen "Spara".

Last updated: 2019-04-18 10:14:38 http://helpcenter.delegia.com/Home/Index/187