/ Innehållshantering / Textruta

Textruta

Här kan du ändra de fördefinierade labels som finns i systemet. Du hittar funktionen under Innehållshantering > Textruta.

Du ändrar texten genom att klicka på texten i kolumnen namn.

Du kan även lägga till såna labels som fattas (syns om det är * på båda sidor av ett ord i exempelvis reglines). Tryck på knappen Visa saknade etiketter, välj sedan vilken typ av label som du vill lägga till (tips: du kan söka genom att skriva i filtret för kolumnen Namn). Tryck sedan på knappen "Lägg till labels från facit" så läggs de till i ditt projekt. Därefter kan du ändra dem till det du vill att det ska stå.

Last updated: 2019-01-31 14:17:03 http://helpcenter.delegia.com/Home/Index/1786